15 september 2021 Ayurveda och Funktionsmedicin -öst möter väst, vetenskap möter kunskapen om livet

15 juni 2020

För andra gången håller Siv och jag kursen i Ayurveda och Funktionsmedicin! Det är med en sådan glädje vi ser hur dessa två hänger tätt tätt samman, även om vi använder olika ord på saker och ting.

Ayurveda liksom funktionsmedicin utgår från att hitta orsaken till obalans i kroppen och jobba med att stärka dess egen förmåga till läkning genom livsstil, kost och träning. I denna kurs lär du dig mer om de oliks synsätten samt hur du själv med enkla medel kan påbörja din resa mot hållbar hälsa och livsstil. Vi träffas på Zoom 5 onsdagar på raken, med start den 15 september 2021.

Efter genomgången kurs kommer du att få mer kunskap om människokroppen ur ett funktionsmedicinskt och ett ayurvediskt perspektiv, en insikt om hur sjukdom uppkommer i syfte att veta hur vi själv kan jobba för att skapa en hållbar livsstil och ökad personlig hälsa. Läs mer om kursen här: 

https://www.sv.se/avdelningar/sv-halland/kurser-forelasningar-vuxenskolan-halland/modern-funktionsmedicin-moter-traditionell-ayurvedisk-medicin-distanskurs-31137/