Om mig

Hej och välkommen!

Jag heter Stina och driver Veda Management - din väg till hållbar hälsa. Och arbetsliv, skulle jag vilja tillägga. Jag är Ayurvedic Lifestyle Consultant, Qi Gong och mindfullnessinstruktör med bakgrund inom martial arts.

Efter 18 år i samhällsbyggnadsbranschen och som chef fick jag upp ögonen för Ayurveda, och började tillämpa denna kunskap i mitt ledarskap och på ett personligt plan. Intresset har bara ökat, och jag beslutade mig för att läsa vidare. Jag är diplomerad i Ayurveda Life training, och har examen från American Institute of Vedic Studies, samt certifiering från International Academy of Ayurveda i Pune, Indien, där jag gjort min praktik. Idag driver jag företaget Veda Management, som ger dig livsstilsrådgivning, föreläsningar och workshops om hur vi kan tillämpa Ayurveda personligen för vår hälsa, och affärsmässigt och hållbarhetsmässigt på vår arbetsplats. Denna fantastiska kombination mynnar ut i företagets ide om att utifrån våra unika styrkor locka fram den  hälsosamma, hållbara och excellenta delen som finns i varje person, och leva ett liv i samklang med vår omgivning.

I det internationella arbetet jag bedriver för att sprida Ayurveda har jag haft förmånen att representera Ayurveda i Sverige vid ett flertalet kongresser, bland annat "World Ayurveda Congress".i Goa, Indien 2022.

Jag har också förmånen att arbeta med Sveriges främsta Ayurveda expert Lena Nilsson som driver en av Sveriges tre utbildningar till Ayurvedisk hälsorådgivare. Januari 2024 tar jag över alla fysiska utbildningarna, med start i Malmö på Ayurvedisk center, www.ayurvedisktcenter.se. Kontakta mig på stina@vedamanagement.se om du vill veta mer! 

Sedan september 2021 studerar jag vid College of Ayurveda and Yoga therapy, UK, med sikte på en läkarexamen inom Ayurveda, för att kunna hjälpa ännu fler människor till hållbar hälsa - och för att det är så otroligt spännande att lära sig mer! 

Jag har mottagning i Vejbystrand, och finns även på Batterifabriken i Ängelholm. Välkommen till mig för Ayurvedisk Livsstilsrådgivning!

 • Utbildning:
  • BSc Land surveying engineering, UGL
  • Klassisk buddistisk mindfullness
  • Ayurveda Life Training
  • Ayurvedic Healing course vid American Institute of Vedic Studies, USA                                                       
  • Qi gong instruktör