Om mig

Hej och välkommen!

Jag heter Stina och driver Veda Management - din väg till hållbar hälsa. Och arbetsliv, skulle jag vilja tillägga. Jag är Ayurvedic Lifestyle Consultant, Qi Gong och mindfullnessinstruktör med bakgrund inom martial arts.

Efter 18 år i samhällsbyggnadsbranschen och som chef fick jag upp ögonen för Ayurveda, och började tillämpa denna kunskap i mitt ledarskap och på ett personligt plan. Intresset har bara ökat, och jag beslutade mig för att läsa vidare. Jag är diplomerad i Ayurveda Life training, och har examen från American Institute of Vedic Studies, samt certifiering från International Academy of Ayurveda i Pune, Indien, där jag gjort min praktik. Idag driver jag företaget Veda Management, som ger dig livsstilsrådgivning, föreläsningar och workshops om hur vi kan tillämpa Ayurveda personligen för vår hälsa, och affärsmässigt och hållbarhetsmässigt på vår arbetsplats. Denna fantastiska kombination mynnar ut i företagets ide om att utifrån våra unika styrkor locka fram den  hälsosamma, hållbara och excellenta delen som finns i varje person, och leva ett liv i samklang med vår omgivning.

Jag har också förmånen att arbeta med Sveriges främsta Ayurveda expert Eva Forsberg Schinkler. Vi håller tillsammans Ayurveda Life Training. I augusti 2019 utökar vi geografiskt och startar upp även i Helsingborg.

Jag har mottagning i Vejbystrand, och finns även på Batterifabriken i Ängelholm. Välkommen till mig för Ayurvedisk Livsstilsrådgivning!

Utbildning:
• BSc Land surveying engineering, UGL
• Klassisk buddistisk mindfullness
• Ayurveda Life Training
• Ayurvedic Healing course vid American Institute of Vedic Studies, USA                                                                      • Qi gong instruktör